Пряме врегулювання збитків ДТП, надійне страхування!!!

У нас в СГ ТАС можна придбати опцію прямого врегулювання збитків після ДТП. За цією опцією наш клієнт получає грошову виплату на ремонт свого авто, як шо у дорожньо транспортній пригоді винна друга сторона. Ми платимо вам протягом десяти робочих днів, до того ж із франшизою 0% і вас не турбує яка франшиза у винуватця ДТП. Розмір виплати до 160 000 грн.

Наразі СГ ТАС стабільна компанія на ринку страхування, та вчасно і в повному обсязі здійснює виплати по договорах страхування. Дуже прикро, але не всі компанії у сфері страхування добросовісно виконують свої обов’язки. В березні 2022 шанс отримати виплату по цивілці – а це біля 30% Давала тільки СГ ТАС

Деякі компанії навіть якщо щось і платять, то суттєво зменшують виплати, а частенько зовзім відмовляють у врегулюванні, зсилаючісь на воєнний стан що є протизаконним .

Дуже зріс ризик банкрутства багатьох СК, затягуються строки виплати, а враховуючи темпи інфляції, це стає великою проблемою.

А Навіть якщо СК заплатить – франшизу від винуватця буває дуже важко отримати, а це до 3200 грн.

І є ще один момент, багато автовласників зараз просто їздять без поліса, а тому і відшкодування збитку треба буде стягувати з такого винуватця, а це вже ПРОБЛЕМА!

В таких умовах порушується суть страхування цивілки, і наші клієнти (які невинні у в ДТП) стикаються з проблемою отримати гроші на ремонт свого авто.

З повагою Олександр, дзвоніть +380985959831

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.